For ramte og pårørende

For ramte og pårørende

Er eller har du selv været i en livskrise? 

Eller er du pårørende til et menneske med udfordringer af fysisk eller psykisk art og søger du viden om hvordan man kan finde/bevare livsglæde til trods for udfordringerne?

Så er du kommet til rette sted, og mit håb er at jeg og min historie vil kunne berige dig og dine nærmeste på en opløftende og positiv måde.

Mine foredrag er skabt til både at dele min historie, men også at dele fortællingen om livsindstilling og hvad det kan gøre af forskel for os, i vores liv. Hvis du spørger mig – en hel del. 

Jeg vil gerne dele ud af netop min livsindstilling, og implementere humoren også, for livet er her og nu, og vi har kun det ene at tage af – (lige nu ihvertfald) – så lad os få det meste ud af det: “Det satans liv” som TV2 synger. Uanset omstændighederne. 

Jeg er klar!

Kunne du tænke dig, sammen med andre ramte og pårørende, at få mig ud og holde et foredrag, så skriv endelig til mig. 

Mine foredrag er en blanding af min historie, og de tanker og refleksioner jeg har gjort mig, samt sjove indslag hvor alle deltagende kan få sig et lille grin. Eller ti. 

Måske er du medlem af en pårørende gruppe, eller en gruppe for ramte. Måske kender du en der er. Uanset, så kontakt mig endelig og lad os sætte det foredrag sammen til jer, som både støtter, motiverer og løfter jer mest. 

www.brittguldborg.dk

© Britt Guldborg – all rights reserved www.brittguldborg.dk