For erhverv, foreninger og organisationer

For erhverv, foreninger og organisationer

Mange virksomheder, foreninger og organisationer derude i landet har ansatte og eller kontaktflade med mennesker ramt af den ene eller anden synlige eller usynlige udfordring i deres liv. Indre som ydre.

Det må ikke holde os tilbage at vi ikke altid lige ved hvordan vi kan eller skal håndtere en sådan given situation eller person. Der er hjælp at hente og viden at få.

Er du i en organisation, forening eller en virksomhed, som er i berøring med mennesker med udfordringer af forskellig art, og tænker at mit foredrag vil kunne bidrage med viden og indsigt, så vid at jeg er klar til at hjælpe.

Jeg kommer gerne og deler ud af tanker og viden om hvordan man på bedst mulig måde kan hjælpe og støtte hinanden til et godt liv for et menneske med udfordringer. Og dets kolleger eller omgangsflade. 

Lad os tale om elefanten i rummet og ved netop det, finde vej til de bedste omstændigheder og dermed trivsel for alle.

Skal vi tale om elefanten?

Skal vi tale om elefanten?

Der er så meget vi kan gøre sammen. Og især når vi tør gøre det sammen, så bliver det så let og simpelt i virkeligheden.

Det er kun i fortielsen, “ikke forholde os til det” eller “gemmen væk” at smerten eller mistrivslen foregår. 

Så lad os tale om lorten der lugter, og se om vi ikke kan trylle den om til en mere velsmagende og velduftende lagkage.

Kontakt mig endelig og så finder vi en løsning med rette indhold og rette fokuspunkter for netop dig og din arbejdsplads/organisation/forening.

www.brittguldborg.dk

© Britt Guldborg – all rights reserved www.brittguldborg.dk