For fagpersonale og hjælpere

For fagpersonale og hjælpere

Mine foredrag er levende fortalt ud fra mine private billeder og korte filmoptagelser fra hele forløbet, og jeg fortæller om det forløb jeg har været igennem på godt og ondt. Foredraget er altså MIN historie. 

Andre kan have andre skader og udfordringer, da alle forløb er forskellige og individuelle, og det er derfor vigtigt at give jer MIN side af historien og ikke mindst oplevelsen. 

Mit håb og og min intension er, at mit foredrag kan bidrage til indsigt og forståelse for personale, hjælpere og fagpersoner, lige som det er at give håb for de mennesker der lige som jeg gjorde det, kommer i en livskrise.

– uanset om det er ulykke, sygdom eller andet og om det er fysisk eller psykisk, synligt eller usynligt.

Jeg er klar!

Arbejder du med mennesker, der har  handicap/udfordringer af den ene eller anden slags eller som har været/er i en livskrise?

Det kunne være ergo- og/eller fysioterapeut, social- og sundhedsassistent, psykolog eller noget helt andet. 

Under uddannelse eller færdiguddannet. 

Hvis du tænker at min historie vil kunne bidrage til en større forståelse og indsigt for dig og dine kolleger eller medstuderende, så kontakt mig endelig og så finder vi en løsning med rette indhold og rigtige fokuspunkter for netop dig og din arbejdsplads/uddannelsessted.

www.brittguldborg.dk

© Britt Guldborg – all rights reserved www.brittguldborg.dk